Kl. 17.30 – 20.30 på udvalgte dage (køkkenet lukker 1 time før)
Snacks
Kartoffelchips m. creme fraiche
kr. 48
Østers m. dild og hyldeblomst
kr. 58
Tatar m. purløg og hindbær
kr. 68
10 g Gold Caviar m. sprød toast og fløde
kr. 248
Forretter
Carpaccio af oksemørbrad
m. trøffelmayonnaise, jordskokker og marineret salat
kr. 138
Saltet kammusling
m. danske jordbær, tomat og piment
kr. 148
Grillet dansk sorthummer
m. grillet agurk, spidskål og purløg
kr. 168
Hovedretter
Farseret kyllingebryst
fra Hopballe mølle m. morkel, bønner og kartoffelpuré
kr. 278
250 g Steak af ribeye
fra Rævhede m. bitre salater, okseglace og pommes frites
Kr. 358
Grillet havtaske
m. baby squash, ærter og hummersauce
kr. 298
Pocheret helleflynder
m. gulerod, tomat og muslingesauce
kr. 298
Stegt torsk
m. fennikel, romanesco og purløgssauce
kr. 288
Ost
4 slags oste fra nær og fjern
m. kompot og sprød kiks
kr. 168
Desserter
Chokolademousse
m. olivenolie, kokossorbet og chokoladeis
kr. 118
Profiteroles
m. vaniljeis og jordbær
kr. 98
Peach melba
fersken, hindbær og vaniljeis
kr. 108
***
Menuen kan variere på dagen
Har du allergi eller specifikke madintolerancer, giv os da venligst besked
Brasserie HAV er også vært for en række underholdende og inspirerende events. Kom og vær med, hvis du elsker hyggeligt samvær om bl. a. musik, foredag eller vinsmagning.