Serveres mellem kl. 17.30 – 20.30 på udvalgte dage
Snacks
Kartoffelchips m. creme fraiche
kr. 48
Østers m. æble og dild
kr. 58
Tatar m. stenbiderrogn og purløg
kr. 68
10 g Gold Caviar m. sprød toast og fløde
kr. 248
Forretter
Carpaccio af oksemørbrad
m. trøffelmayonnaise, jordskokker og marineret salat
kr. 138
Pocheret hvide asparges
m. løgpuré, sort hvidløg og havgusskum
kr. 138
Mosaik af torsk m. dild, bronzefennikel og muslingesauce
kr. 148
Hovedretter
Farseret kyllingevinge
fra Gothenborg m. morkel, haricot verts og kartoffelpuré
kr. 258
250 g Steak af ribeye
fra rævhede m. bitre salater, okseglace og pommes frites
Kr. 358
Grillet havtaskehale
m. harrisa, peberfrugt og hokkaido
kr. 288
Dampet rødtunge
m. blåmuslinger, spinat, æble og purløg sauce
kr. 288
Stegt pighvar
m. nye danske kartofler, ærter, bacon og beurre blanc
kr. 298
Ost
4 slags oste fra nær og fjern
m. kompot og sprød kiks
kr. 165
Desserter
Chokolademousse
m. olivenolie, kokossorbet og chokoladeis
kr. 118
Profiteroles
m. vaniljeis og skovbær
kr. 98
Mascarpone mousse
m. pistacie iscreme og citronvebena
kr. 108
***
Menuen kan variere på dagen
Har du allergi eller specifikke madintolerancer, giv os da venligst besked
Brasserie HAV er også vært for en række underholdende og inspirerende events. Kom og vær med, hvis du elsker hyggeligt samvær om bl. a. musik, foredag eller vinsmagning.